Blog - 5x de leukste cadeautips voor de feestdagen onder de 20 euro

Alle feestdagen staan weer voor de deur, dus het wordt de hoogste tijd om een verlanglijstje te maken en leuke cadeautjes uit te zoeken! Om jou op weg te helpen bij het vinden van leuke cadeautjes voor je kleintje hebben wij de 5 leukste cadeautips voor de feestdagen verzameld. Extra leuk: op dit moment profiteer je van 20% korting op al het speelgoed van Little Dutch! Tijd om lekker te gaan shoppen dus. Lees snel verder en doe inspiratie op!

1. Little Dutch Speelkoffer Kerststal

Je kindje zal gegarandeerd heel veel speelplezier beleven met de Little Dutch speelkoffer kerststal! De kerststal bevat alle kerstfiguren uit het klassieke kerstverhaal over het kindje Jezus. De set bevat totaal 14 houten figuren en 1 kerstster. Als de koffer even niet wordt gebruikt om mee te spelen staat hij ook gewoon heel gezellig in huis, als kerststal! De speelkoffer is geschikt voor kindjes met een leeftijd vanaf 1,5 jaar.  

De Little Dutch Speelkoffer Kerststal kost €19,95.

Little Dutch Speekoffer Kerststal

2. Playgro Safe To Paddle Light Up Canoe

Niks lekkerder dan lekker in bad gaan na een koude dag. Met het bad speelgoed van Playgro wordt in bad gaan echt een feestje! De Playgro safe to paddle light up canoe bestaat uit twee figuurtjes die samen drijven op een kano. Het beertje wat in de kano zit heeft ook nog eens een hele handige functie, hij heeft namelijk een warmtegevoelige indicator die van kleur verandert wanneer het water te heet is. Ideaal dus om gemakkelijk in de gaten te kunnen houden of het bad wel de juiste temperatuur heeft. De wasbeer uit de kano gloeit op met 3 roterende kleuren. Dit prikkelt de visuele zintuigen van je kleintje en is super leuk om naar te kijken. De set is geschikt voor kindjes met een leeftijd vanaf 6 maanden.

De Playgro Safe To Paddle Light Up Canoe kost €15,99.

Playgro Safe To Paddle Light Up Canoe   Playgro Safe To Paddle Light Up Canoe

3. Little Dutch Houten Transportwagen

De Little Dutch houten transportwagen zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier voor stoere jongens en meisjes! De set bestaat uit een transportwagen en 4 losse autootjes, waarmee je kindje oneindig rond kan rijden. De set is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

De Little Dutch Houten Transportwagen kost €19,95.

Little Dutch Houten Transportwagen

4. Knuffeltje van Happy Horse

Een knuffeltje van Happy Horse is altijd een heel leuk cadeau! Deze schattige en super zachte knuffeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals konijntjes, lama’s, aapjes en schaapjes. Wordt dit de nieuwe favoriete knuffel van je kindje?

Het Happy Horse Konijn Richie Tiny Old Pink 28 cm No 1 kost €13,99.

Happy Horse Konijn Richie   Happy Horse Aap Happy Horse Lama

   

5. Little Dutch Memo Sailors Bay

Vindt jij het leuk om spelletjes te spelen met je kindje? Dan is de Little Dutch Memo Sailors Bay een heel leuk cadeau voor je kindje! Hier kunnen jullie samen veel plezier aan beleven. Het memo spel is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar en is ideaal voor het trainen van het geheugen van jouw kindje op een leuke en speelse manier.

De Little Dutch Memo Sailors Bay kost €11,95.

Little Dutch Memo Sailors Bay   Little Dutch Memo Sailors Bay

Op koude winterdagen is het super leuk om lekker spelletjes en puzzels samen met je kind te doen! Het perfecte tijdverdrijf om lekker samen bezig te zijn. Niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens heel leerzaam voor je kleintje!

Heb jij genoeg cadeau inspiratie opgedaan voor in de schoen of onder de kerstboom? Alle producten kunnen gemakkelijk online worden besteld in de webshop maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van de vestigingen van de Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Kijk voor nog meer cadeau inspiratie in de speelgoedcategorie op de webshop! 

Geplaatst op 23 november 2021