44 Artikel(en)

44 Artikel(en)

Wiegen

Stijlvolle wieg bestellen

Veel mensen kopen voor hun baby een mooi babybedje. Logisch, want die zijn vaak net wat groter dan een wiegje. Toch is een wieg een heel leuk en sfeervol alternatief voor een ledikantje. Een wieg is wat compacter, kan in veel gevallen gemakkelijk verplaatst worden en past perfect in een mooie babykamer. Voor een mooie wieg die helemaal past bij uw smaak, kunt u natuurlijk terecht bij Baby & Tiener. U vindt hier een breed assortiment wiegjes.

Bekijk bijvoorbeeld de wiegjes van Happy Baby of Bebies First. Wie meer houdt van een klassieke, rustige stijl vindt ongetwijfeld iets moois in de Basic Collection. Sorteren op kleur kan natuurlijk ook. Op die manier weet u zeker dat de kleurstelling van de wieg mooi aansluit bij de kleurstelling van de babykamer. En zoekt u liever binnen een bepaald budget? Dan kunt u daarvoor ook de zoekfilters gebruiken.

Wiegje met standaard

Bij Baby & Tiener vindt u niet alleen wiegen die vast staan op een standaard, maar ook wiegjes met losse standaarden. Zo'n wiegje kan op twee manieren gebruikt worden; als wiegje om te slapen en als wiegje om mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens een vakantie. Op die manier hoeft u maar één wiegje te hebben. Dat scheelt ruimte, maar ook kosten.

Het bestellen van een wiegje is via Baby & Tiener heel gemakkelijk. U kunt uw bestelling plaatsen via de webshop. Let op: als u voor meer dan €99,99 bestelt, dan betaalt u geen verzendkosten over uw bestelling. Als de bestelling voor 15:00 bij ons binnen is, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt. Dit geldt vanzelfsprekend alleen als de producten op voorraad zijn. Is dat niet het geval, dan laten we u dit weten. Uiteraard zorgen we dan even goed voor een zo snel mogelijke verzending.

Achteraf betalen

U kunt uw bestelling bij Baby & Tiener vooruit betalen, bijvoorbeeld via iDeal. U kunt de wieg ook eerst bekijken en kiezen voor achteraf betalen. In beide gevallen hebt u in ieder geval een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die periode kunt u de wieg zonder problemen terugsturen.