Ledikanten

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 185

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 185

 

Babybed: volop keuze

Een van de eerste levensbehoeften van baby's is natuurlijk slapen. Dat gaat het beste in een comfortabel en veilig babybed. Zo'n bed moet voldoen aan verschillende eisen. Zo mag het niet bewerkt zijn met giftige stoffen, moet het helemaal veilig zijn en is het praktisch als het langere tijd gebruikt kan worden, bijvoorbeeld omdat het voorzien is van een bodem die steeds verder naar beneden te zetten is.

Bij Baby & Tiener vindt u precies het babybed dat voldoet aan al uw eisen en wensen. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd wel een babybedje dat niet alleen compleet veilig is, maar ook nog eens precies past bij de sfeer van uw babykamer. En ook niet onbelangrijk; bij uw portemonnee. Bij Baby & Tiener treft u regelmatig leuke aanbiedingen, maar kunt u eigenlijk altijd wel terecht voor een scherpe prijs.

Babybedje van topmerken

Een van de belangrijkste voordelen van uw babybedje bij Baby & Tiener kopen, is dat u volop keuze hebt uit verschillende topmerken. Zo kunt u bij ons terecht voor Bebies First, Beds and More, Bloom, Holland, Coming Kids, Cabino, Childhome en nog veel meer. Of het nu gaat om een ledikant of een commode; u vindt bij ons wat u zoekt.

Als vooral de prijs van doorslaggevend belang is, dan helpen wij u ook graag met zoeken. U kunt bij ons filteren op verschillende prijscategorieën, waardoor u steeds alleen de mogelijkheden ziet die ook daadwerkelijk binnen uw budget vallen. Dat voorkomt teleurstellingen of vervelende verrassingen. Zoekt u naar speciale kleuren, dan kunt u natuurlijk ook gewoon op kleur zoeken.

Waarom Baby & Tiener?

Waarom zou u uw babybed kopen bij Baby & Tiener? Wij bieden u niet alleen de beste aanbiedingen, maar ook altijd voordeel op uw babybedje en andere artikelen. Zo krijgt u bij ons regelmatig uitzoekkorting, kunt u veilig en achteraf betalen, hebt u maar liefst 14 dagen bedenktijd en krijgt u bestellingen die u voor 15:00 plaatst de volgende dag al thuisbezorgd.

De spulletjes in het echt bekijken kan ook altijd; wij beschikken over winkels in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel.