22 BF 10 AVENT Express II Magnetron sterillisator AVENT

AVENT Express II Magnetron sterillisator

Het lichte en compacte ontwerp van de Philips AVENT Express II magnetronstoomsterilisator maakt dit apparaat ideaal voor gebruik binnens- en buitenshuis. Zolang de deksel niet wordt verwijderd, blijft de inhoud tot 24 uur steriel. Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 34,99
 
naar boven Productinformatie

Het lichte en compacte ontwerp van de Philips AVENT Express II magnetronstoomsterilisator maakt dit apparaat ideaal voor gebruik binnens- en buitenshuis. Zolang de deksel niet wordt verwijderd, blijft de inhoud tot 24 uur steriel.

De nieuwe EXPRESS II-magnetronstoomsterilisator is nu groot genoeg voor wel 4 Philips AVENT-flessen, zodat u de flessen voor een hele dag in één keer kunt steriliseren. U hebt de voordelen van stoomsterilisatie gebruikmakend van de kracht van uw magnetron.

  • U hoeft alleen maar 200 ml water toe te voegen en de sterilisator in de magnetron te verwarmen om de inhoud ervan in slechts 2 minuten te steriliseren.
  • Het speciaal ontworpen rekje is gemakkelijk te vullen en groot genoeg voor 4 flessen van 260 ml of twee flessen van 260 ml en twee ISIS-borstkolven.
  • Als de deksel niet wordt verwijderd, blijft de inhoud tot 24 uur steriel. Hierdoor bent u op elk moment van de dag of nacht gereed om uw baby te voeden.
  • De deksel zit stevig vast met twee vergrendelbare clips. Dankzij de koelere veiligheidshandgrepen aan de zijkanten van de sterilisator kunt u de sterilisator gemakkelijk oppakken.
  • De sterilisator is slechts 28 cm breed en 16,6 cm hoog en past dus in de meeste magnetrons.
  • Door het compacte ontwerp is de sterilisator ook ideaal voor op reis.
  • Schoonmaken is ook gemakkelijk: de sterilisator is vaatwasmachinebestendig.
naar boven Productattributen

General

Merk AVENT
Naam AVENT Express II Magnetron sterillisator

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Wit
Model Avent Express II magnetron sterilisator
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: AVENT Express II Magnetron sterillisator

naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.