1 Artikel(en)

1 Artikel(en)

Maxi-Cosi Pearl

Voor kinderen zijn zelfs korte ritjes vaak al lang. Als er dan daadwerkelijk een grote tocht gemaakt moet worden, bijvoorbeeld naar familie of naar een vakantiebestemming, dan is het belangrijk om te zorgen voor een zo comfortabel mogelijke plek. En die biedt Baby & Tiener in de vorm van de Maxi-Cosi Pearl. De Maxi-Cosi Pearl biedt een optimale combinatie van veiligheid en comfort.

Dit autostoeltje, dat maar liefst vier sterren heeft voor veiligheid, is geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 4 jaar, bij een gewicht van ongeveer 9 tot 18 kilo. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, denk aan donkerrood, donkergrijs, blauw, zwart en stippeltjes.

Optimaal gebruiksgemak van Maxi-Cosi Pearl autostoel

De veiligheid van de Maxi-Cosi Pearl autostoel is één van de sterkste kenmerken. Zo is de stoel voorzien van complete zijdelingse hoofdbescherming, kunnen de hoofdsteun en de gordels tegelijkertijd aan de voorzijde versteld worden en is het stoeltje voorzien van het innovatieve 'easy out' systeem, een openstaand gordelsysteem. Voeg daarbij de 5 verschillende standen en u krijgt een stoeltje dat aan alles gedacht heeft.

Natuurlijk is dit ook doorgetrokken in het gebruiksgemak. Zo wordt ook voor de Maxi-Cosi Pearl autostoel de FamilyFix base gebruikt. Hiermee kan het stoeltje eenvoudig en veilig in de auto worden vastgezet. Dat is veel makkelijker dan veel andere systemen én zorgt ervoor dat u jaren vooruit kunt met één stoeltje en één systeem. Het installeren is heel eenvoudig; u kunt door middel van een LED indicator en een geluidssignaal bevestigd krijgen dat de Pearl op de juiste manier bevestigd is.

Koop uw Maxi-Cosi

Wilt u er ook zeker van zijn dat uw kind jarenlang veilig en comfortabel kan zitten? Dan is de Maxi-Cosi Pearl ook echt iets voor u. U kunt de Maxi-Cosi Pearl autostoel nu bestellen bij Baby & Tiener, dé speciaalzaak voor alles wat u nodig hebt voor uw kinderen. U kunt bij ons rekenen op een snelle verzending en een goede service. Bovendien krijgt u op al uw bestellingen 14 dagen bedenktijd. Zo kunt u het bestelde product eerst even in het echt bekijken en controleren of het wel helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Anders stuurt u het gewoon weer terug!