20 Artikel(en)

20 Artikel(en)

Maxi-Cosi Rodi

Ook als kinderen al even geen baby meer zijn, is het belangrijk dat ze veilig in de auto kunnen zitten. Voor kinderen vanaf ongeveer 3,5 tot 12 jaar biedt Baby & Tiener daarom de Maxi-Cosi Rodi. De Maxi-Cosi Rodi is een autostoel met een open ontwerp, dat het makkelijk maakt om te gebruiken. Wanneer u kiest voor de Maxi-Cosi RodiFix, dan wordt het autostoeltje door middel van de ISOFIX-verankering vastgezet aan de carrosserie van de auto. Losschieten is zo niet meer mogelijk. Ook kan de Maxi-Cosi Rodi bevestigd worden met de autogordels.

Natuurlijk is de Maxi-Cosi Rodi ook voorzien van unieke gordelgeleiders. Deze zorgen ervoor dat uw kind snel te installeren is. Ook het handige gordelslot werkt hieraan mee, zonder dat de veiligheid in gevaar komt; u kunt het namelijk makkelijk gebruiken, maar hoeft niet bang te zijn dat uw kind zichzelf los maakt. Dankzij de compacte afmetingen past het stoeltje in vrijwel elke auto. Ook overplaatsen is zo gebeurd.

Maxi-Cosi Rodi autostoel groeit mee

Tussen de leeftijd van 3,5 en 12 groeit uw kind behoorlijk. Met de Maxi-Cosi Rodi autostoel maakt dat helemaal niet uit. Het stoeltje is namelijk voorzien van volledig verstelbare steunen voor het hoofd en de schouder. Het stoeltje groeit dus gewoon met uw kind mee en zorgt bij elke lengte voor een veilige omgeving. Kiest u voor de Maxi Cosi Rodi AirProtect, dan kunt u bovendien profiteren van de innovatieve AirProtect®-technologie, die extra bescherming biedt voor het hoofd.

De Maxi-Cosi Rodi autostoel is geschikt voor kinderen met een gewicht van tussen de 15 en 36 kilo. Over het algemeen komt dit ongeveer overeen met een kind van ca. 1.00m tot 1.35m. In Nederland is het gebruik van een autostoeltje verplicht bij kinderen die korter zijn dan 1.35m, ongeacht de leeftijd.

Maxi-Cosi Rodi bestellen

Wilt u er zeker van zijn dat uw kind jarenlang veilig in de auto kan zitten, zonder dat u hiervoor steeds een nieuw stoeltje hoeft te kopen? Bestel dan uw Maxi-Cosi Rodi bij Baby & Tiener. Maak uw keuze uit de verschillende varianten en kies het exemplaar dat het beste past bij uw wensen. Vergeet ook niet de verschillende kleurstellingen te bekijken; er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, dat er ongetwijfeld een exemplaar tussen zit dat zowel bij u als bij uw kind in de smaak valt.