4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Maxi-Cosi Pebble+

Wilt u uw kindje op de meest veilige manier vervoeren? Dan is er eigenlijk maar één goede oplossing. De Maxi-Cosi Pebble+. De Maxi-Cosi Pebble+ is de meest veilige autostoel voor kinderen tot ongeveer 12 maanden. Het grote voordeel van de Maxi-Cosi Pebble+ is hij voldoet aan de dat nieuwste i-Size wetgeving. De Pebble+ kan direct vanaf de geboorte gebruikt worden tot het kindje 13 kilo weegt.

De verbeterde veiligheidsnorm draagt bij aan het feit dat de Maxi-Cosi Pebble+ extra bescherming biedt aan hoofd en nek. Het stoeltje is eenvoudig te monteren op de 2wayFix of FamilyFix basis. De 2wayFix base is later te gebruiken met de 2wayPearl autostoel, zo heb je ruim 4 jaar lang profijt van deze veilige investering.tot ca. 4 jaar lang achterwaarts met ISOFIX bevestiging kunt vervoeren. Dat is 4 jaar lang gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Veiligheid van Maxi-Cosi Pebble+ autostoel

Maxi-Cosi is meer dan alleen een merk; het is door de jaren heen uitgegroeid tot een naam die synoniem staat aan autostoeltjes. Aan veilige autostoeltjes. De Maxi-Cosi Pebble+ autostoel voldoet aan de laaste i-Size veiligheidseisen. Opvallend is de combinatie van veiligheid en comfort; zo zorgt de comfortabele baby-hugg verkleiner ervoor dat de pasgeboren beter past en prettiger ligt.

Een groot bijkomend voordeel is de veelzijdigheid van een Maxi-Cosi Pebble+ autostoel. Zo past het stoeltje ook op de Maxi-Cosi en Quinny kinderwagens. De geheugenfunctie zorgt ervoor dat de Pebble+ er met één hand af te halen is. Handig, want een extra hand vrij is nooit weg! Ook de baby is snel vast te zetten en los te halen; het innovatieve openstaande gordelsysteem maakt dit binnen een paar seconden mogelijk. Gaat u verder op reis? Dit stoeltje is ook TÜV goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig.

Maxi-Cosi Pebble Plus bestellen

Wilt u voor uw kind ook alleen het allerbeste? Kies dan voor een Maxi-Cosi Pebble+. Het autostoeltje is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, zodat er altijd een variant is die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Plaats vandaag nog uw bestelling, wij zorgen ervoor dat deze gratis bezorgd wordt. Bestelt u voor 15:00? Dan ontvangt u uw Pebble+ morgen thuis!