Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Maxi-Cosi Pebble

Uw kindje op een veilige manier vervoeren? Dan is er eigenlijk maar één goede oplossing. De Maxi-Cosi Pebble. De Maxi-Cosi Pebble is een praktische autostoel voor kinderen tot ongeveer 12 maanden. Het belangrijke voordeel van de Maxi-Cosi Pebble is dat hij direct na de geboorte al gebruikt kan worden. De Pebble kan gebruikt worden tot het kindje 13 kilo weegt.

Met vier sterren voor veiligheid is de Pebble echt een aanrader voor ouders die hun kinderen graag optimale veiligheid, in combinatie met comfort bieden. Het stoeltje is eenvoudig te monteren op de 2wayFix of FamilyFix basis. In combinatie met de 2wayPearl kan het stoeltje bijna vier jaar gebruikt worden en dat alles door middel van de eenvoudige ISOFIX bevestiging. Die investering betaalt zichzelf dus bijna automatisch terug!

Veiligheid van Maxi-Cosi Pebble autostoel

Maxi-Cosi is meer dan alleen een merk; het is door de jaren heen uitgegroeid tot een naam die synoniem staat aan autostoeltjes. Aan veilige autostoeltjes. De Maxi-Cosi Pebble autostoel voldoet, net als alle andere typen, aan de hoogste veiligheidseisen. Ook in consumententesten komen ze keer op keer erg positief uit de bus. Opvallend is de combinatie van veiligheid en gemak; waar veiligheid normaal gesproken vaak met veel extra handelingen gepaard gaat, is dat bij de Maxi-Cosi Pebble zeker niet het geval.

Ook prettig is de veelzijdigheid van een Maxi-Cosi Pebble autostoel. Zo past het stoeltje ook op de Maxi-Cosi en Quinny kinderwagens. De geheugenfunctie zorgt ervoor dat de Pebble er met één hand af te halen is. Handig, want een extra hand vrij is nooit weg! Ook de baby is snel vast te zetten en los te halen; het innovatieve openstaande gordelsysteem maakt dit binnen een paar seconden mogelijk. Gaat u verder op reis? Dit stoeltje is ook goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig.

Maxi-Cosi Pebble bestellen

Wilt u voor uw kind ook alleen het allerbeste? Kies dan voor een Maxi-Cosi Pebble. Het autostoeltje is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, zodat er altijd een variant is die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Plaats vandaag nog uw bestelling, wij zorgen ervoor dat deze gratis bezorgd wordt. Bestelt u voor 15:00? Dan ontvangt u uw Pebble morgen thuis!