Onderdelen 1 tot 72 van totaal 285

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 285

 

Autostoel groep 0: autostoel voor kinderen van 0 tot 13 kg

De autostoeltjes van Baby & Tiener zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk om te kiezen voor een autostoeltje dat past bij de leeftijd en het gewicht van jouw kindje. Alleen dan weet je zeker dat jouw kindje veilig vast zit in de auto. De autostoel groep 0 is geschikt voor baby’s. Deze autozitjes zijn bedoeld voor kinderen die maximaal 10 kg wegen en ongeveer 0 tot 9 maanden oud zijn. Er is ook nog een autostoel groep 0+. Deze is geschikt voor kinderen tot ongeveer een jaar oud, met een maximaal gewicht van 13 kg. Ben je op zoek naar autozitjes voor oudere kinderen? Bekijk dan eens ons ruime aanbod van autostoel groep 1 of autostoel groep 2.

Autostoel groep 0 geschikt voor baby’s

Autostoel groep 0 is een speciale baby autostoel met specifieke kenmerken. Zo worden de autozitjes uit autostoel groep 0 over het algemeen altijd achterwaarts gericht geplaatst. De baby kijkt naar de rugleuning van de stoel of achterbank en ligt met de rug tegen de rijrichting in. Deze positie biedt meer steun aan het hoofd en aan de nek van het kindje, waardoor de kans op ernstige gevolgen bij een ongeluk een stuk kleiner is. Niets is namelijk belangrijker dan een veilige autorit. Baby’s zijn nog erg kwetsbaar, dus het is belangrijk dat de baby een goede positie aanneemt en veilig vastzit in de auto.

Autostoel ISOfix voor veiligheid onderweg

De autostoeltjes uit autostoel groep 0 kunnen op verschillende manieren worden vastgezet: met de autogordel, maar ook met behulp van ISOfix-bevestigingspunten. Voor extra veiligheid is de autostoel ISOfix vaak ook uitgerust met een extra gordel, ook wel Top Tether genoemd. Bij een autostoel ISOfix wordt gebruik gemaakt van een kliksysteem, hierdoor is de kans op een onjuiste bevestiging kleiner. De meeste moderne auto’s beschikken over deze mogelijkheid. De ISOfix geïntegreerde autostoelen zijn niet alleen geschikt voor autostoel groep 0, maar ook voor de overige groepen. Bekijk ook eens het totale aanbod van ISOfix geïntegreerde autostoelen.

Baby autostoel online kopen

Heb je een baby autostoel uit autostoel groep 0 gevonden en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Ben je toch op zoek naar wat meer advies over autostoel groep 0? Bezoek dan één van onze babywinkels in Capelle aan den IJssel of Sliedrecht. Je kunt hier rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel. Wil je meer weten over de regelgeving omtrent autostoeltjes? Neem dan contact met ons op.