21 Artikel(en)

21 Artikel(en)

Autostoel Onderstel

Autostoel onderstel

Er zijn verschillende manieren om een autostoeltje in uw auto te bevestigen. Zo kunt u het stoeltje onder andere met gordel of Isofix plaatsen. Een derde optie is het installeren van een autostoel onderstel, dit wordt ook wel een base genoemd. Bij deze bevestigingsmethode plaatst u een onderstel in de auto waar u het stoeltje in vast kunt klikken. Het onderstel kinderautostoel kan worden bevestigd met de autogordel maar meestal wordt gebruik gemaakt van Isofix.

Voordelen onderstel kinderautostoel

Omdat het onderstel permanent in de auto kan blijven heeft het als voordeel dat u het autostoeltje van gemakkelijk in het onderstel kunt klikken. Zo bent u in no-time weer veilig met uw kind op weg. Daarnaast beschikken bijna alle autostoel onderstellen over een steunpoot dat als derde bevestigingspunt kan worden gebruikt. Dit zorgt weer voor extra stevigheid. De kans op onjuist bevestigen ligt bij een autostoel onderstel bovendien stukken lager. Eén tip: check voor de veiligheid van uw kind voordat u vertrekt toch altijd even of het stoeltje goed aan het onderstel is vastgeklikt.

  • Eenvoudige te installeren
  • Minimale kans op verkeerde installatie
  • Bijna altijd voorzien van extra steunvoet voor extra veiligheid

Kies de juiste base voor uw autostoeltje

Welk autostoel onderstel geschikt is voor uw auto is afhankelijk van het autostoeltje van uw kind. Sommige autostoeltjes worden namelijk standaard geleverd met een onderstel. Daarnaast bestaan er ook autostoeltjes die niet te gebruiken zijn in combinatie met een onderstel. Lees daarom de productbeschrijving goed door zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Autostoeltjes benodigdheden

Bent u naast een autostoel onderstel nog altijd op zoek naar een geschikt autostoeltje? Bekijk dan eens het brede assortiment autostoelen. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit Isofix geïntegreerde autostoeltjes maar wij hebben ook stoeltjes groep 3. Groeit uw kind als kool en is hij zelfs deze fase al gepasseerd, blader dan door de vele zitverhogers.

Komt u er zelf niet uit of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.